Kort fortælling om hvordan vi opstod

I 2011 det hele med at Energihuset A/S opstod i Sæby. Energihuset og dets opgaver udviklede sig hurtigt og derfor blev Dansk Bygningsscreening A/S etableret i 2018, som en særskilt afdeling, efter at have fungeret under Energihuset siden 2015.

Dansk Bygningsscreening, også kaldet DBS, blev etableret med målet om at tilbyde en lokal, nærværende service. Det har senere udviklet sig til, at DBS ikke kun har nordjyske kunder, men kan tilbyde rådgivning og service over hele Danmark. Dog lægges der stadig vægt på den nærværende og personlige kundeservice. Den samme medarbejder vil være indenfor rækkevidde fra start til slut, når du er kunde hos DBS.

Den dag i dag har Energihuset fokus på konstruktionsmæssige opgaver og DBS har hovedfokus på miljømæssige opgaver.

Vi er så store at...

… du kan få hjælp til alle typer for opgaver inden for miljørådgivning og indeklimatjek. Miljøscreeninger og skimmelundersøgelser er vejen frem mod sunde byggerier og boliger, og hvis opgaven kræver det, har vi mange samarbejdspartnere inden for bl.a. ingeniør- og byggebranchen.

Siden 2015 har DBS rådgivet om indeklima, screening, affaldshåndtering og miljøfarlige stoffer. Den stigende opmærksomhed på miljø og bæredygtighed mht. materialevalg påvirker også hvordan indeklimaet sikres.

Vi er så små at...

… den rette medarbejder altid er inden for rækkevidde eller et telefonopkald væk til at yde tværfaglig rådgivning på enhver opgave. I kan regne med, at vi altid vil være med på sagen fra start til slut med løbende vejledning og rådgivning med dokumentation samt opfølgninger.

Alle ansatte besidder en stor viden og bred erfaring, og der bliver ud fra hver opgave gået i dybden med den pågældende situation. I kan få fyldestgørende rådgivning om bl.a. skimmelsvamp, miljøscreening for asbest, PCB og bl.a. tungmetaller, håndtering af farligt affald samt tjek af indeklima ved hjælp af fugtundersøgelser.