Dansk Bygnings Screening A/S

Fugtproblemer

Få god rådgivning af Peder Mejlvang

Peder Mejlvang er skadesrådgiver, og vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ring eller skriv til Peder på 5178 0538 eller pm@dbs-as.dk

Har du fugtproblemer?

Er der plamager eller aftegninger indvendig eller udvendig på byggeriet? DBS rådgiver i at komme fugten til livs, så det ikke bliver til grobund for skimmelsvamp.

Fugt og dets konsekvenser

Fugt er et udtryk for indholdet af vand i luften. Mængden af vand i luften varierer efter vejrforhold i form af temperatur og tryk. Inde i boligen er det især fugt, der er kommet ind i bygningens konstruktion som en konsekvens af konstruktionsfejl eller vandskader, som man skal være opmærksom på. Dog kan forkert adfærd, såsom ineffektiv udluftning, også resultere i et uønsket højt indhold af indendørs fugt i boligen eller bygningen. Har man et fugtproblem, er det vigtigt at få det løst, da for høj luftfugtighed er usundt at opholde sig i over en længere periode samt at fugten kan føre til råd og skimmelsvamp.

Vindue hvor det tydeligt ses, at der er fugtproblemer i rummet

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du mistanke om fugt i bygningen, kan det måles med vores professionelle udstyr. DBS undersøger konstruktionen af boligen eller bygningen og indsamler relevante informationer. Herefter analyseres og vurderes, hvor problematikken stammer fra, og hvad der skal gøres for at afhjælpe problemet og skabe et sundt indeklima igen. DBS rådgiver også i forebyggelse af fugt og opretholdelse af et optimalt indeklima, da forebyggelse altid er det bedste sted at starte.

Ring til os på 2858 0006 og fortæl os om din situation. Sammen danner vi et overblik og aftaler hvilke muligheder der passer på præcis din situation.

Fugtproblemer på sokkel, ses ved at der er fugtudtræk udvendigt
Tydelige fugtproblemer på flisegulv

Læs flere artikler om hvad vi kan hjælpe dig med

Fugtskader
DBS har mange års erfaring i fugtskader og vi rådgiver taksatorer, forsikringsselskaber, byggeledere, projektledere samt private i håndtering af fugtskader.
Fugtproblemer
Er der plamager eller aftegninger indvendig eller udvendig på byggeriet? DBS rådgiver i at komme fugten til livs, så det ikke bliver til grobund for skimmelsvamp.
Skimmelsvamp
Hvad er skimmelsvamp? Er skimmelsvamp farligt? Hvordan behandles skimmelsvamp? Et af kendetegnene ved skimmel er jordslået lugt eller plamager på lofter, vægge og gulve.
Asbest
Asbest er i dag forbudt, men har været anvendt frem til slutningen af 1980’erne til isolering og forskellige pladematerialer. DBS undersøger byggerier og materialer for asbest.

Dansk Bygnings
Screening A/S

CVR: 40194436

Hovedkontor:
Nupark 51
7500 Holstebro