Dansk Bygnings Screening A/S

Cirkulær økonomi

Få god rådgivning af Stinne Skjøth

Stine Lykke Skjøth er miljøingeniør, og vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ring eller skriv til Stine på 6046 6606 eller ss@dbs-as.dk

Cirkulær økonomi

Nogle byggematerialer indeholder miljøskadelige stoffer og skal bortskaffes efter gældende lovgivning. Dog vil der i de fleste tilfælde også være materialer, som kan genanvendes. DBS tilbyder at klarlægge de genanvendelige materialer med en ressourcerapport.

Ressourcerapport

Vi rådgiver i korrekt håndtering og bortskaffelse af byggeaffald. Ofte vil der på en byggeplads og i bygningen findes dele, der ikke er miljøskadelige og med fordel kan genbruges direkte eller genanvendes i andre byggeprojekter. Nogle eksempler kan være mursten, træ og glas. Dette er både godt for pengepungen og miljøet.

Vi tilbyder kortlægning af disse materialer i forbindelse med en miljøscreening.

Materialer der kan genbruges

Hvordan kan vi hjælpe

Ring til os på 2858 0006 og fortæl os om din situation. Sammen danner vi et overblik og aftaler, hvilke muligheder der passer på præcis din situation.

Mursten vil kunne genanvendes

Læs flere artikler om hvad vi kan hjælpe dig med

Fugtskader
DBS har mange års erfaring i fugtskader og vi rådgiver taksatorer, forsikringsselskaber, byggeledere, projektledere samt private i håndtering af fugtskader.
Fugtproblemer
Er der plamager eller aftegninger indvendig eller udvendig på byggeriet? DBS rådgiver i at komme fugten til livs, så det ikke bliver til grobund for skimmelsvamp.
Skimmelsvamp
Hvad er skimmelsvamp? Er skimmelsvamp farligt? Hvordan behandles skimmelsvamp? Et af kendetegnene ved skimmel er jordslået lugt eller plamager på lofter, vægge og gulve.
Asbest
Asbest er i dag forbudt, men har været anvendt frem til slutningen af 1980’erne til isolering og forskellige pladematerialer. DBS undersøger byggerier og materialer for asbest.

Dansk Bygnings
Screening A/S

CVR: 40194436

Hovedkontor:
Nupark 51
7500 Holstebro