Dansk Bygnings Screening A/S

Fugtskader

Få god rådgivning af Peder Mejlvang

Peder Mejlvang er skadesrådgiver, og vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ring eller skriv til Peder på 5178 0538 eller pm@dbs-as.dk

Fugtskader - sådan kan vi hjælpe

DBS har mange års erfaring i fugtskader og vi rådgiver taksatorer, forsikringsselskaber, byggeledere, projektledere samt private i håndtering af fugtskader.

Korrekt brug af affugtere første gang

Traditionelt set sker det, at der opsættes affugtere ved fugt- og vandskader, men maskinerne er ofte fejldimensioneret eller uegnede til opgaven. Konsekvensen kan være at genopbygningen bliver udskudt, fordi flere affugtere af forskellig ydeevne bliver afprøvet uden effekt.

Ved fugt- og vandskader fungerer DBS som projektleder og er kontaktperson mellem håndværkere og forsikringsselskab.

Yderligere minimerer DBS affugtningstiden vha. vores eget udviklede HumiTrack-system, som er et intelligent overvågningssystem af fugtskader. På den måde sikrer vi, at der ikke affugtes mere eller længere end hvad der giver mening i situationen, men naturligvis indtil skaden er standset.

Vi indhenter desuden tilbud på omfangsbestemmelse, og det vil oftest være skadeservicefirmaer eller håndværkstaksatorer, der fungerer som uvildige. Ved at udarbejde en omfangsbestemmelse samt en skadesvurdering, når skaden er stoppet, kan det undgås at bruge unødvendige ressourcer på skadesagen.

Affugtning af gulv med DryMatic
HumiTrack som monitorerer fugten og sørger for at affugtere kun kører i den tid det er brug for.

Kontakt os for at høre mere

Ring til os på 2858 0006 og fortæl os om din situation. Sammen danner vi et overblik og aftaler, hvilke muligheder der passer på præcis din situation.

Læs flere artikler om hvad vi kan hjælpe dig med

Fugtskader
DBS har mange års erfaring i fugtskader og vi rådgiver taksatorer, forsikringsselskaber, byggeledere, projektledere samt private i håndtering af fugtskader.
Fugtproblemer
Er der plamager eller aftegninger indvendig eller udvendig på byggeriet? DBS rådgiver i at komme fugten til livs, så det ikke bliver til grobund for skimmelsvamp.
Skimmelsvamp
Hvad er skimmelsvamp? Er skimmelsvamp farligt? Hvordan behandles skimmelsvamp? Et af kendetegnene ved skimmel er jordslået lugt eller plamager på lofter, vægge og gulve.
Asbest
Asbest er i dag forbudt, men har været anvendt frem til slutningen af 1980’erne til isolering og forskellige pladematerialer. DBS undersøger byggerier og materialer for asbest.

Dansk Bygnings
Screening A/S

CVR: 40194436

Hovedkontor:
Nupark 51
7500 Holstebro