Fugtskader - sådan kan vi hjælpe

DBS har mange års erfaring i fugtskader og vi rådgiver taksatorer, forsikringsselskaber, byggeledere, projektledere samt private i håndtering af fugtskader.

Affugtning af gulv med DryMatic metodenKorrekt brug af affugtere første gang


Traditionelt set sker det, at der opsættes affugtere ved fugt- og vandskader, men maskinerne er ofte fejldimensioneret eller uegnede til opgaven. Konsekvensen kan være at genopbygningen bliver udskudt, fordi flere affugtere af forskellig ydeevne bliver afprøvet uden effekt.


Ved fugt- og vandskader fungerer DBS som projektleder og er kontaktperson mellem håndværkere og forsikringsselskab.

Yderligere minimerer DBS affugtningstiden vha. vores eget udviklede HumiTrack-system, som er et intelligent overvågningssystem af fugtskader. På den måde sikrer vi, at der ikke affugtes mere eller længere end hvad der giver mening i situationen, men naturligvis indtil skaden er standset.

Vi indhenter desuden tilbud på omfangsbestemmelse, og det vil oftest være skadeservicefirmaer eller håndværkstaksatorer, der fungerer som uvildige. Ved at udarbejde en omfangsbestemmelse samt en skadesvurdering, når skaden er stoppet, kan det undgås at bruge unødvendige ressourcer på skadesagen.


DBS har udviklet HumiTrack som monitorerer fugten og sørger for at affugtere kun kører i den tid det er brug for.Kontakt os for at høre mere


Ring til os på 2858 0006 og fortæl os om din situation. Sammen danner vi et overblik og aftaler, hvilke muligheder der passer på præcis din situation.