Har du fugtproblemer?

Er der plamager eller aftegninger indvendig eller udvendig på byggeriet?
DBS rådgiver i at komme fugten til livs, så det ikke bliver til grobund for skimmelsvamp.

Vindue hvor det tydeligt ses, at der er fugtproblemer i rummetFugt og dets konsekvenser


Fugt er et udtryk for indholdet af vand i luften. Mængden af vand i luften varierer efter vejrforhold i form af temperatur og tryk. Inde i boligen er det især fugt, der er kommet ind i bygningens konstruktion som en konsekvens af konstruktionsfejl eller vandskader, som man skal være opmærksom på. Dog kan forkert adfærd, såsom ineffektiv udluftning, også resultere i et uønsket højt indhold af indendørs fugt i boligen eller bygningen. Har man et fugtproblem, er det vigtigt at få det løst, da for høj luftfugtighed er usundt at opholde sig i over en længere periode samt at fugten kan føre til råd og skimmelsvamp.


Fugtproblemer på sokkel, es ved at der er fugtudtræk udvendigtHVORDAN KAN VI HJÆLPE?


Har du mistanke om fugt i bygningen, kan det måles med vores professionelle udstyr. DBS undersøger konstruktionen af boligen eller bygningen og indsamler relevante informationer. Herefter analyseres og vurderes, hvor problematikken stammer fra, og hvad der skal gøres for at afhjælpe problemet og skabe et sundt indeklima igen. DBS rådgiver også i forebyggelse af fugt og opretholdelse af et optimalt indeklima, da forebyggelse altid er det bedste sted at starte.


Ring til os på 2858 0006 og fortæl os om din situation. Sammen danner vi et overblik og aftaler hvilke muligheder der passer på præcis din situation.


Her er tydelige fugtproblemer på flisegulv